Voimavaratankkaus luonnossa - yhdistystoimijoiden hyvinvointipäivä 29.10.

3.10.2022

Lauantaina 29.10.2022 klo 10–14.30 järjestetään Valkeakosken Sääksmäellä yhdistystoimijoille suunnattu päivä, jonka aikana nautitaan luonnosta ja pohditaan omia voimavaroja yksin ja yhdessä keskustellen. Teemme päivän aikana erilaisia helppoja mielentaitoihin liittyviä harjoitteita, jotka johdattelevat hyvänolon hetkiin ja auttavat tunnistamaan omia voimavaroja yhdistystoimijana.

Päivä aloitetaan aamupäiväkahveilla Voipaalan taidekeskuksen Pytinki-rakennuksessa (os. Sääksmäentie 772, Valkeakoski), jonka jälkeen jalkaudutaan Rapolanharjulle. Ulkoiluosuuteen osallistuminen edellyttää kykyä kulkea Rapolanharjun vaihtelevissa maastoissa rauhalliseen tahtiin. Liikumme hitaasti ja olemme välillä paikoillamme - varaudu siis lämpimillä säänmukaisilla ulkovarusteilla!

Lounas nautitaan Voipaalan päärakennuksella ja sen jälkeen ollaan sisätiloissa rentoutuen. Tätä tarkoitusta varten varaa mukaasi jumppamatto tai vastaava sekä rennot sisävaatteet ja villasukat. Halutessasi voit ottaa myös kevyen viltin.

Ohjelmaa on vetämässä voimavarakouluttaja, erä-ja luonto-opas Hanna Alanen Metsänneito-yrityksestä Pälkäneeltä.

Tapahtuma ohjelmineen on maksuton ja sisältää kahvituksen. Lounas sen sijaan on omakustanteinen (10,50 €, sis. keitto, juoma, leipä ja pullakahvit).

Ilmoittaudu mukaan 20.10. mennessä:
https://forms.office.com/r/k0tBKh0nGc 

järj. Pirkan Helmen Uutta virtaa paikallistoimintaan -hanke