Yhteistyöstä voimaa

Akaan, Pälkäneen, Valkeakosken ja Urjalan matkailutoimijat!

Tervetuloa mukaan Yhteistyöstä voimaa -hankkeen toiseen matkailutoimijoiden verkostopalaveriin:

2.12.2021 klo 17.30-19.30
Rönnvikin viinitila, Hämeenlinnantie 270, 36660 Pälkäne

Illan aikana pääsemme perehtymään tarinallistamisen ihmeelliseen ja paljon mahdollistamaan maailmaan, kun tarinallistaja Anne Kalliomäki Tarinakone Oy:sta kertoo miksi kannattaa tarinallistaa, miten matkailuyritykset ovat jo hyödyntäneet tarinallistamista ja miten sinä voit aloittaa oman yrityksesi elämyksellisen ydintarinan tunnistamisen Stooripuu-menetelmän avulla. Lisäksi Jean Smedman tulee esittelemään Tarinasoitin -mobiiliopasalustan, jonne voit rakentaa mitä mielenkiintoisempia tarinoita digitaalisesti asiakkaiden, matkailijoiden sekä muiden kävijöiden saataville.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä 25.11.2021 mennessä

Illan ohjelma:
17.30 Tervetuloa, kahvit
17.45 Tarinakone Anne Kalliomäki, tarinakone.fi
18.45 Kysymyksiä ja keskustelua
19.00 Tarinasoitin, Jean Smedman, tarinasoitin.fi
19.15 Kysymyksiä ja keskustelua, loppusanat

Tapahtuma on ilmainen ja kaikille avoin, tervetuloa!

***

Yhteistyöstä voimaa -matkailun kehittämishanke toimii Akaassa, Pälkäneellä, Valkeakoskella ja Urjalassa. Hankkeessa edistetään näiden neljän kunnan lähialuematkailua ja kehitetään alueen matkailullista saavutettavuutta.

Tarkoituksena on helpottaa lähimatkailua ja paikallisten matkailukohteiden ja -palveluiden tunnettavuutta sekä lisätä matkailutoimijoiden ja -kohteiden välistä yhteistyötä. Samalla vahvistetaan alueen elinvoimaa, yhteisöllisyyttä ja paikallisidentiteettiä sekä vaihdetaan kokemuksia ja verkostoidutaan.

Hankkeessa nostetaan esille eteläisen Pirkanmaan lähimatkailukohteita ja -mahdollisuuksia. Tulevien vuosien aikana tuodaan näkyväksi, mitä kaikkea tekemistä, kokemista ja näkemistä alueelta löytyy erilaisille matkailijoille. Käytännössä tämä tarkoittaa esimerkiksi koko alueen kattavaa markkinointimateriaalia. Myös alueen matkailutoimijoiden ideoita ja ehdotuksia toteutetaan mahdollisimman paljon.

Yhteistyöstä voimaa -hanke on valmisteltu yhteistyössä alueen kuntien elinkeinopalveluiden kanssa. Leader-rahoitteisen hankkeen hallinnoi Pirkan Helmi ry ja sen toteutusaika jatkuu huhtikuulle 2023.

Lisätietoja:

Eeva Osa

hanketyöntekijä
Yhteistyöstä voimaa -hanke
eeva.osa@pirkanhelmi.fi
p. 040 647 4360

Pirkan Helmi ry