Europe Direct Pirkanmaa

Europe Direct Pirkanmaa on osa kaikki Euroopan Union jäsenmaat kattavaa Europe Direct -verkostoa ja yksi Suomen yhdeksästä Europe Direct -tiedotuspisteestä (EDIC).

EDIC Pirkanmaan EU-tiedotuspisteen kiinteä toimipaikka löytyy Pirkan Helmen toimitilojen yhteydestä Hämeen ammattikorkeakoululta Valkeakoskelta, mutta toimintaa järjestetään koko toimialueella.


Mikä EDIC?

Tiedotuspisteestä saa tietoa EU:sta, EU-kansalaisten oikeuksista sekä EU:n toiminnan painopisteistä ja tavoitteista. Tiedotuspisteessä voi vierailla paikan päällä, mutta vastaamme kysymyksiin myös sähköpostitse ja puhelimitse. Olemme mukana järjestämässä paikallisia EU-aiheisia yleisötapahtumia, keskustelutilaisuuksia ja seminaareja.

Tietopisteellämme on jaossa materiaalia, ja sen lisäksi kauttamme voi hankkia suurempia eriä julkaisuja, joihin voit tutustua EU Bookshopissa. Sieltä suoraan voit tilata myös itse yksittäiskappaleita.


Kysyttävää Euroopan unionista?

Euroopan unionin viralliselta verkkosivustolta www.europa.eu löydät kattavasti tietoa EU:sta.

Voit soittaa maksuttomaan yleiseen puhelinnumeroon arkisin klo 10-19 (Suomen aikaa)

00 800 6 7 8 9 10 11

Numero on käytössä kaikissa EU-maissa ja siinä palvellaan kaikilla EU:n virallisilla kielillä. Vaikka palvelu on maksutonta, osa operaattoreista saattaa periä maksuja.

Kullakin EU-maalla on myös oma maakohtainen puhelinnumero, Suomessa se on

09 7479 0401

Puhelusta peritään normaali valtakunnallinen puheluhinta.

Kuvituskuvassa nuori nainen ilmapallojen kanssa sekä teksti "Tule mukaan oppimaan EU:sta! Tiesitkö että Euroopan unionin väkiluku on 512 miljoonaa, ja se koostuu yhteensä 27 eri valtiosta."
Europe Direct Pirkanmaa -logo

Europe Direct Pirkanmaa

HAMK B-talo, 1 krs.
Tietotie 1, 37630 Valkeakoski

edic@pirkanhelmi.fi
040 750 2242

Seuraa meitä:

Facebook-logo, joka toimii myös linkkinä Facebookkiin
Twitter-logo, joka toimii myös linkkinä Twitteriin