Ilmoittaudu tapahtumanjärjestäjäksi Lähiruokapäivään 10.9.2022

15.8.2022

Lähiruokapäivänä juhlistetaan ruoantuottajia, lähiruokaa ja maaseudun elämyksellisyyttä ympäri Suomen. Päivän aikana vierailijat pääsevät tutustumaan maaseudun mahtavaan tarjontaan. Mutta mitä muuta kuin ruokaa maaseudulla tuotetaan? Millaisia yrityksiä sieltä löytyy? 

Nyt voit ilmoittautua mukaan tapahtumanjärjestäjäksi valtakunnalliseen Lähiruokapäivään ja tehdä tunnetuksi maaseudun yrityksiä ja muita toimijoita. Mukaan toivotaan myös maaseudun elämysmatkailun tuottajia, ruoka-alan ammattilaisia ja muita maaseudun toimijoita, aina yhdistyksiä ja seuroja myöten.

Lähiruokapäivänä voi avata vaikkapa pop-up kahvilan tai järjestää opastuksia tai elämyksiä vierailijoille, vain mielikuvituksesi on rajana. Tapahtuman voi järjestää yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa ja järjestäjäksi voi ilmoittautua maksutta. Viestinnässä voi hyödyntää valmiita materiaaleja ja tapahtumanjärjestäjän käsikirja kertoo, millaisia asioita kannattaa huomioida tapahtuman järjestämisessä.

Katso tarkemmat tiedot: www.ostatilalta.fi ja tule mukaan esittelemään maaseudun monipuolisia mahdollisuuksia! Ilmoittautuminen on auki tapahtumapäivään saakka.