Ideahakua jatkettiin 14.10. asti

1.10.2020

Pirkan Helmen hallitus päätti jatkaa 20-vuotisen historiansa ensimmäistä Leader-hankeideahakua 14.10. asti, jotta mukaan saataisiin mahdollisimman iso joukko uusia kehittämisehdotuksia. 

Ideahaku on matalan kynnyksen mahdollisuus esittää muutamasta kysymyksestä muodostuvan nettilomakkeen kautta villitkin visiot siitä, miten Leader-rahoituksella voitaisiin mahdollistaa myönteistä kehitystä eteläisellä Pirkanmaalla vuosina 2021-23. Kenties lähipiirissäsi on yhteisöllisiä kehittämistarpeita tai mielesi vilisee yleisemmän tason ajatuksia miten alueen asukkaiden elämänlaatuun tai yhteisöjen ja yritysten toimintaedellytyksiin voitaisiin vaikuttaa myönteisesti samalla vahvistaen koko seudun veto- ja pitovoimaa? Ideahakuun voi osallistua kuka vain täällä .

Pirkan Helmen hallitus käsittelee kaikki ideahakulomakkeen kautta jätetyt hankeideat kokouksessaan 22.10. Tavoitteena on löytää toimialueen vaikuttavimmat kehittämisideat jatkojalostettaviksi yhdessä Pirkan Helmen väen kanssa ja varmistaa kaikille ideoista jalostuville hankkeille riittävä rahoitus maa- ja metsätalousministeriön Leader-ryhmille suuntaamassa siirtymäkauden rahoitushaussa lokakuussa 2020 . Ideoita hyödynnetään lisäksi uuden paikallisen kehittämisohjelman valmistelutyössä.