Ideahaku avattu


Pirkan Helmi toteuttaa Leader-rahoituskehyksestään vuosina 2021-22 rahoitettavista yleishyödyllisistä hankkeista ideahaun ajalla 3.8.-14.9. 

Haun tarkoituksena on löytää toimialueemme vaikuttavimmat kehittämisideat jatkojalostettaviksi yhdessä Pirkan Helmen väen kanssa ja varmistaa kaikille ideoista jalostuville hankkeille riittävä rahoitus maa- ja metsätalousministeriön Leader-ryhmille suuntaamassa välivuosirahoitushaussa. 

Jos siis lähipiirissäsi on yhteisöllisiä kehittämistarpeita, jotka kohdistuvat Akaan, Pälkäneen, Urjalan tai Valkeakosken alueelle tai mielesi vilisee yleisemmän tason ajatuksia, miten alueen asukkaiden elämänlaatuun tai yhteisöjen ja yritysten toimintaedellytyksiin voitaisiin vaikuttaa myönteisesti,  tämä on tilaisuutesi. Ideahaku antaa mahdollisuuden esittää villitkin visiot siitä, miten Leader-rahoituksella voitaisiin lähivuosina mahdollistaa myönteistä kehitystä mahdollisimman laaja-alaisesti vahvistaen samalla koko seudun veto- ja pitovoimaa.

Pirkan Helmen hallitus käsittelee jätetyt hankeideat kokouksessaan syyskuun lopussa ja valitsee jatkovalmisteluun etenevät ideat asettaen ne samalla keskinäiseen tärkeysjärjestykseen. Kaikille ideahakuun osallistuneille tiedotetaan jatkovalmisteluun valituista ideoista. Huom! Jatkovalmisteluun eteneminen ei tarkoita ideasta jalostuvalle hankkeelle varmasti myönteistä rahoituspäätöstä.


Lisätiedot:

Eliisa Vesisenaho p. 040 750 2242 / eliisa.vesisenaho@pirkanhelmi.fi