Ideahaku auki 3.8.-14.9.

3.8.2020

Pirkan Helmi toteuttaa 20-vuotisen historiansa ensimmäisen Leader-hankeideahaun ajalla 3.8.-14.9. 

Ideahaku on matalan kynnyksen mahdollisuus esittää muutamasta kysymyksestä muodostuvan nettilomakkeen kautta villitkin visiot siitä, miten Leader-rahoituksella voitaisiin mahdollistaa myönteistä kehitystä eteläisellä Pirkanmaalla vuosina 2021-23. Kenties lähipiirissäsi on yhteisöllisiä kehittämistarpeita tai mielesi vilisee yleisemmän tason ajatuksia miten alueen asukkaiden elämänlaatuun tai yhteisöjen ja yritysten toimintaedellytyksiin voitaisiin vaikuttaa myönteisesti samalla vahvistaen koko seudun veto- ja pitovoimaa? Ideahakuun voi osallistua kuka vain täällä .

Pirkan Helmen hallitus käsittelee kaikki ideahakulomakkeen kautta jätetyt hankeideat kokouksessaan syyskuun lopussa. Tavoitteena on löytää toimialueen vaikuttavimmat kehittämisideat jatkojalostettaviksi yhdessä Pirkan Helmen väen kanssa ja varmistaa kaikille ideoista jalostuville hankkeille riittävä rahoitus maa- ja metsätalousministeriön Leader-ryhmille suuntaamassa siirtymäkauden rahoitushaussa lokakuussa 2020 . 

Samanaikaisesti ideahaun kanssa on auki normaali Leader-tukien haku yleishyödylliseen kehittämiseen sekä yritysten investointeihin ja perustamistoimiin. Tukihakemukset tulee jättää Hyrrä-asiointipalvelussa osoitteessa https://hyrra.ruokavirasto.fi  ja määräpäivä uusien hakemusten jättämiselle on niin ikään 14.9.