Esteettömyyskoulutus matkailu- ja yhdistystoimijoille 19.3.2022

7.3.2022

Asenne vai rakenne? 

Tule mukaan Esteettömyyskoulutukseen lauantaina 19.3.2022 klo 10-14! Paikkana on Voipaalan taidekeskuksen Juhlatila Navetta (os. Sääksmäentie 772, 37700 Sääksmäki, Valkeakoski). Lisätietoa tilan esteettömyydestä.

  • Työpajatyöskentelyn avulla opit tunnistamaan esteettömyystarpeita ja ymmärrät rakennetun ja asenne-esteettömyyden erot sekä mahdollisuudet.
  • Matkaasi saat mainioita ratkaisuja: miten tuottaa yksilöllinen, erityinen asiakaskokemus esteettömyyttä tarvitsevalle ilman mittavia investointeja. 
  • Opit myös, kuinka pitkälle päästään jo pelkällä asenteella.
  • Päivän aikana käymme läpi esteettömyyttä myös seura- ja yhdistystoiminnan näkökulmasta ja mietimme mm. kylätalojen ja luontoalueiden esteettömyyttä.

Kouluttajana toimii Emilia Mäkiranta Matrocks Oy:stä. Emilialla on omakohtaista kokemusta esteettömyystarpeista, joten nyt on erinomainen tilaisuus kysyä asiantuntijalta! Matrocksin Mainio Asenne -palvelukokonaisuus on voittanut Esteetön Suomi 2019 -palkinnon.

Ilmoittaudu tästä maksuttomaan koulutukseen viimeistään su 13.3.

Koulutus sopii ihan kaikille, joita estettömyysasiat kiinnostavat, mutta erityisesti koulutus on suunnattu matkailutoimijoille ja yhdistyksille. Osallistujille tarjotaan kahvit ja keittolounas!

Järj. Pirkan Helmen Yhteistyöstä voimaa- ja Uutta virtaa paikallistoimintaan -hankkeet

Pyörätuolissa istuva henkilö kukkapellolla sekä hänen avustajansa.