Uusi ideahaku aukeaa 3.8.

25.6.2020

Onko lähipiirissäsi yhteisöllisiä kehittämistarpeita, jotka kohdistuvat Akaan, Pälkäneen, Urjalan tai Valkeakosken alueelle, mutta eivät ole vielä jalostuneet valmiiksi hankkeiksi? Tai kenties mielesi vilisee yleisemmän tason ajatuksia, miten alueen asukkaiden elämänlaatuun tai yhteisöjen ja yritysten toimintaedellytyksiin voitaisiin vaikuttaa myönteisesti vahvistaen näin koko seudun veto- ja pitovoimaa?

Mikäli vastasit johonkin kysymyksistä kyllä, laitathan itsellesi muistiin kehittämisideahakumme, joka avautuu verkkosivuillamme maanantaina 3.8.  ja kestää 14.9. saakka.

Ideahaku on matalan kynnyksen mahdollisuus esittää muutamasta kysymyksestä muodostuvan nettilomakkeen kautta villitkin visiot siitä, miten Leader-rahoituksella mahdollistetaan myönteistä kehitystä toimialueellamme vuosina 2021-23.

Ideahaun tarkoituksena on löytää seudun vaikuttavimmat kehittämisideat jatkojalostettaviksi yhdessä Pirkan Helmen väen kanssa ja varmistaa ideoista jalostuville hankkeille riittävä rahoitus maa- ja metsätalousministeriön Leader-ryhmille suuntaamassa välivuosirahoitushaussa lokakuussa 2020.