Smart Village Leader Network -opintoretki Latviaan 5.-8.4.2022

10.2.2022

Lähde mukaan keväiseen Latviaan poimimaan hyviä vinkkejä oman alueesi kehittämiseen ja vaihtamaan ajatuksia!

Retken teemana on kyläyhteisöjen kehittäminen, siihen liittyvät yhteistyömallit, työkalut ja mahdolliset ratkaisut. Retkellä pääset vierailemaan vähintään kuudessa kylässä kolmen eri Leader-ryhmän alueella sekä osallistumaan kansainväliseen Smart Village -konferenssiin. 

Tutustu tämänhetkiseen ohjelmaluonnokseen.
Huomioithan, että opintoretken työskentelykieli on englanti.

Alustavasti menolento Helsingistä Riikaan lähtee ti 5.4. klo 12.45 ja paluulento on Riikasta pe 14.20 (perillä Helsingissä 15.30).

Retki on ensisijaisesti tarkoitettu kylä- ja yhdistystoimijoille, mutta myös muille älykkäistä kylistä ja paikallisesta kehittämisestä kiinnostuneille. Osallistumismäärä on kuitenkin rajoitettu. Hankkeessa on varattu rahaa opintoretken kustannuksiin, mutta sille voi tulla enintään 100 euron osallistumismaksu - tämä tarkentuu, kun lähtijöiden määrä ja lopulliset kulut selviävät. Joka tapauksessa jokainen lähtijä hankkiutuu Suomessa lentokentälle ja takaisin omin neuvoin ja kustannuksin.

Opintoretkellä noudatetaan voimassa olevia Suomen ja Latvian matkustusrajoituksia.

Ilmoittaudu mukaan to 24.2. mennessä!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:
anna.kulmakorpi@pirkanhelmi.fi, p. 0400 226 676

Opintoretki on osa kansainvälistä Smart Village Leader Network -yhteistyötä, jossa Suomesta mukana on Pirkan Helmen lisäksi Kantri ry. Muut kumppanit ovat Leader-ryhmiä Kreikasta, Skotlannista ja Latviasta.