Rahoituswebinaari yrityksille 4.10.

21.9.2023

Järjestämme 4.10.2023 klo 16:30-18 (-18.30) Etelä-Pirkanmaan yhteisen yritysrahoitusinfon webinaarina.

Rahoitus voi olla esimerkiksi avustusta tai lainaa ja ne voivat kohdentua toiminnan aloittamiseen, toiminnan kehittämiseen (kansainvälistyminen, tuotekehitys yms.), investointeihin, omistajanvaihdokseen, energiatehokkuuteen. Tässä infossa esitetyt rahoitukset kohdentuvat pääosin mikro- tai pk-yrityksille tai yritystoimintaa suunnitteleville.

Esittelyssä seuraavat rahoitukset:

  • Pirkan Helmen Leader-rahoitus: yrityksen perustamiseen, toiminnan kehttämiseen ja investointeihin enintään 5 työntekijää työllistäville mikroyrityksille, myös osa-aikaiseen yrittäjyyteen.
  • ELY-keskuksen maaseuturahaston yritystuet: Investoinnin toteutettavuustutkimuksiin, investointeihin ja kehittämiseen mikro- ja pienyritykset, Annex I myös keskisuuret yritykset.
  • ELY-keskuksen kehittämisavustus: Pirkanmaalla kehittämisavustusta suunnataan pk-yritysten innovatiivisten, kilpailukykyä ja kansainvälistä kasvua edistävien kehittämishankkeiden tukemiseen
  • Finnveran rahoitusratkaisut: Rahoitusta yritystoiminnan alkuun, kasvuun ja kansainvälistymiseen sekä viennin riskeiltä suojautumiseen.
  • Pankin rahoituspalvelut: aloittavalle ja toimivalle yritykselle, esimerkkinä OP Etelä-Pirkanmaa

Rahoittajien esitysten jälkeen osallistujien on mahdollista jäädä yhteen valitsemaansa etäklinikkaan, jossa pääsee keskustelemaan illan aikana esiin tulleista rahoituksia pienryhmissä. Etäklinikat alkavat n. 18:30. Tilaisuutta ei tallenneta.

Ilmoittautuminen 30.9. mennessä:
>>> ILMOITTAUTUMISLOMAKE

Webinaari on maksuton. Lähempänä tilaisuutta saat sähköpostiisi linkin tilaisuuteen osallistumista varten.

Yhteistyössä Pirkan Helmi ja Etelä Pirkanmaan kuntien elinkeinopalvelut.