Pirkan Helmi etsii osaavaa ja kekseliästä hanketyöntekijää kehittämään eteläisen Pirkanmaan maaseutualueita!

16.3.2021

Pirkan Helmi ry on Akaassa, Pälkäneellä, Urjalassa ja Valkeakoskella toimiva maaseudun kehittämisyhdistys. Toimimme Leader-ryhmänä kannustaen asukkaita kehittämään omaa asuinseutuaan, lisäämään sen viihtyisyyttä sekä synnyttämään uusia työpaikkoja ja yrityksiä. Lisäksi vastaamme Europe Direct Pirkanmaa - EU-tietopisteen toiminnasta. Toteutamme Kotiseudun helmet kehittämisstrategiaa aktiivisesti vuoden 2022 loppuun ja valmistaudumme saman aikaisesti uuden strategiakauden alkamiseen 1.1.2023.

Yhdistyksellämme on tällä hetkellä kaksi työntekijää sekä 16-jäseninen hallitus, joka muodostuu alueen asukkaiden, kuntien ja yhdistysten edustajista. Toimistomme sijaitsee vuokratiloissa Valkeakoskella, mutta käytännön työtä tehdään koko toimialueella. Toimintamme on monimuotoista ja siihen sisältyy ajoittain myös ilta- ja viikonlopputyötä sekä normaalioloissa myös matkustamista kotimaassa ja ulkomailla. Nykyisessä tilanteessa noudatamme valtioneuvoston laajaa etätyösuositusta ja tällä hetkellä kaikki tapaamiset toteutetaan etäyhteyksin.

Nyt etsimme yhdistyksemme työntekijätiimiin lisävahvistukseksi osaavaa ja kekseliästä hanketyöntekijää!

Työpanosta kohdistetaan useille Pirkan Helmen hallinnoimille kehittämishankkeille, mutta työnkuvassa painottuvat verkostotoiminta, EU-kansalaisviestintä, kampanjatiedottaminen, tapahtuma- ja matkailumarkkinointi, yhdistys- ja yritysyhteistyö (erityisesti matkailuun liittyen) sekä luonto- ja kulttuurimatkailun kehittäminen.

Edellytämme valittavalta henkilöltä

  • kokemusta lähimatkailun kehittämisestä
  • vahvaa viestinnällistä osaamista
  • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • halua kehittää paikallista verkostotyötä sekä
  • työtä pelkäämätöntä asennetta.

Oman auton käyttömahdollisuus on työssä välttämätön, samoin kuin kyky hallita useita päällekkäisiä tehtäväkokonaisuuksia ja omaa ajankäyttöään. Lisäksi arvostamme tehtävässä suoriutumista tukevaa aiempaa työkokemusta, paikallistuntemusta, käytännön englannin kielen taitoa ja kokemusta Leader-kehittämistoiminnasta.

Pyydämme toimittamaan hakemukset ansioluetteloineen 30.3.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen eliisa.vesisenaho@pirkanhelmi.fi. Toivomme, että hakemukseen liitetään lisäksi linkki lyhyeen (1-2min) videotervehdykseen, jolla kerrot, kuka olet ja miksi olisit paras valinta kehittämään eteläisen Pirkanmaan matkailutoimijoiden yhteistyötä.

Kutsumme hakuajan päättymisen jälkeen osan hakijoista haastatteluihin, jotka pidetään pe 9.4. / ke 14.4. Valintapäätös tehdään Pirkan Helmen hallituksen kokouksessa 20.4. Toiveena on, että työntekijä pystyisi aloittamaan työt heti valintapäätöksen vahvistamisen jälkeen. Mahdollinen aloituksen osa-aikaisuus on neuvoteltavissa.

Työsuhde on määräaikainen päättyen 31.3.2023 ja siihen sovelletaan 6 kk:n koeaikaa. Palkka kokoaikaisesta työstä on 2.700 €/kk ja viikkotyöaika 37,5h.

Lisätiedot: toiminnanjohtaja Eliisa Vesisenaho, p. 040 750 2242, eliisa.vesisenaho@pirkanhelmi.fi