Olemme loppuvuoden tavoitettavissa etänä

26.11.2020

Johtuen epidemia-ajasta ja tautitilanteen merkittävästä heikentymisestä Pirkanmaan alueella, noudatamme valtioneuvoston laajaa etätyösuositusta ja fyysisten kontaktien tarkkaa rajaamista.

Meidät tavoittaa tavanomaiseen tapaan puhelimitse ja sähköpostitse, mutta kaikki tapaamiset toteutamme Teams-yhteydellä 10.1.2021 asti. Joulun aikaan toiminnanjohtaja Eliisa on vapaalla ma 21.12.- pe 8.1. ja hankeneuvoja Anna ke 23.12.- pe 1.1.

Olemme myös tarkistaneet henkilöstön työnjakoa ja kirjanneet sitä näkyviin yhteystietoihin. Tämän toivomme auttavan asiakkaitamme yhteydenotoissa.

Eliisa vastaa pääosin yritystukiin liittyviin tiedusteluihin ja Europe Direct -yhteydenottoihin. Näiden lisäksi hän hoitaa Pirkan Helmen hallinto- ja talousasioita sekä sidosryhmäyhteistyötä.

Anna puolestaan hoitaa yleishyödyllisten hankkeiden neuvonnan ja maksatusneuvonnan. Lisäksi hän vastaa pääsääntöisesti NuorisoLeaderista, yhdistysyhteistyöstä ja viestinnästä.

Yhteystiedot sivuilta löytyy myös yhteydenotto- ja palautelomake, joka ohjautuu molemmille työntekijöille, samoin kuin toimisto@pirkanhelmi.fi -osoitteeseen lähetetty sähköposti.

>>> Yhteystiedot