Leader-rahoitusinfoa joka kuntaan kevään 2024 aikana

2.2.2024

Jokaisessa toimialueemme kunnassa järjestetään helmi-maaliskuussa yhdistystoimijoille ja yrittäjille suunnattuja tapaamisia, joissa Pirkan Helmi on mukana. Anna on kertomassa Leader-tukien ajankohtaisista ja Tarja lisäksi Helmirahoituksen mahdollisuuksista yhdistysilloissa ja vastaavissa. Katso tästä oman kuntasi tilaisuudet ja tule mukaan kuulemaan ja kysymään!

Ti 6.2. klo 17.30-19 Pälkäneen infotilaisuus Teamsilla yhdistystoiminnan ja yrittäjyyskasvatuksen avustusten hausta vuonna 2024. Tilaisuuden lopuksi tietoa Leader- ja Helmi-rahoituksista. Lisätietoa ja osallistumislinkki.

To 8.2. klo 9 Yrittäjien aamukahvit Pälkäneellä, Lyylin tuvalla Aitoon koulutuskeskuksessa (Tulikalliontie 54, Aitoo). Leader-rahoitusasioiden lisäksi koulutuskeskuksen lyhyt esittely, tulevat tapahtumat Pälkäneellä toimiville yrityksille ja muut ajankohtaiset asiat sekä yrittäjäyhdistysten terveiset ja keskustelua. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki yrittäjät! Ilmoittaudu mukaan 6.2. mennessä.

Ti 13.2. klo 17.30-19 Valkeakosken yhdistysilta, kaupunginkirjasto Valossa (Hakalantie 1/Torikeskus 2. krs). Leader-rahoitusinfon lisäksi ohjelmassa mm. Valkeakosken Lähitoritoiminnasta sekä yhteistyömahdollisuuksista Valkeakoski-opiston kanssa. Tervetuloa mukaan keskustelemaan ja verkostoitumaan! Lisätietoa.

To 15.2. klo 18 alkaen Urjalan yhdistystapaaminen yhtenäiskoululla (Urjalantie 37). Leader-rahoitusinfon lisäksi tietoa myös kunnan ajankohtaisista asioista. Tervetuloa paikalle kuulemaan, keskustelemaan ja kysymään! Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki vapaaehtoistoimijat, vaikka et kuuluisi mihinkään yhdistykseen.

Pe 16.2. klo 8 Yrittäjien aamukahvit Urjalassa, kunnantalolla valtuustosalissa (Tampereentie 6, käynti Säästöpankin puoleisista ovista). Leader-rahoituksen lisäksi Työtä kyllä riittää -hankkeen asiaa oppisopimuksista ja täsmätyöntekijöiden rekrytoinnissa sekä näihin saatavista tuista. Tervetuloa verkostoitumaan!

Ti 12.3. klo 16.30-17.30 Yrityskahvit Valkeakoskella. Rahoitusasiaa Leaderin lisäksi myös ELY-keskukselta ja Finnveralta. Laita päivä kalenteriin, paikka ilmoitetaan lähempänä!

To 14.3. klo 17-20 Akaan yhdistysilta seurantalo Sampolassa (Sampolantie 3, Akaa). Tästäkin tilaisuudesta lisätietoa tulossa.

Akaaseen on tulossa myös yrityksille suunnattu tilaisuus maaliskuussa, seuraa meidän ja Akaan kaupungin kanavia!