Heikki Konsalasta Vuoden Maaseututoimija 2020

16.12.2020

Suomen Kylät on Pirkan Helmen ja Pirkan Kylien esityksestä valinnut Heikki Konsalan Vuoden Maaseututoimijaksi 2020. Heikki on monelle tuttu toimittuaan vuosia Pirkan Helmessä toiminnanjohtajana ja paikalliskehittäjänä. 

Konsala on urallaan edistänyt alueiden välistä yhteistyötä ja hänen monipuolinen työuranssa ja useat roolit maaseudun kehittämisen parissa ovat edistäneet maaseudun kehittämisen kenttää Suomessa. Hän on ollut perustamassa useampia maakunnallisia kyläyhdistyksiä ja toiminut aktiivisesti eri yhdistysten hallitusrooleissa, kuten Suomen Kylien ja Pirkan Kylien hallituksissa. Heikki Konsala on työskennellyt yhteensä neljässä pirkanmaalaisessa Leader-ryhmässä. Konsala on työskennellyt myös Suomen Kylätoiminta ry:ssä pääsihteerinä, Leader-asiamiehenä ja Sysmän kunnassa elinkeinoasiamiehenä.

Vuoden Maaseututoimija on henkilö, joka on saavuttanut erinomaisia tuloksia erityisesti Leader-toiminnassa, kylätoiminnassa tai muussa paikallisessa kehittämistyössä. Valinta ei ole sidottu nimettävän henkilön taustaorganisaatioon, ainoastaan valintaehtojen täyttymiseen.

Suuret onnittelut Heikille!