Elämys- ja ohjelmapalveluiden monet mahdollisuudet -virtuaaliverkostoilta 18.5. klo 17.30

6.5.2021

Kiinnostaako Sinua uudet liiketoiminnan mahdollisuudet elämys- ja ohjelmapalveluiden parissa? Lämmittäisitkö saunan, tarjoaisitko puutarhakahvit tai lainaisitko soutuvenettä kesämatkailijalle? Voisiko yrityksesi järjestää joogahetken pienelle ryhmälle luonnon helmassa, tarjota ohjausta padelin saloihin tai vuokrata polkupyörät ja johdattaa ryhmän Valkeakoski-kierrokselle?

Tule mukaan Yhteistyöllä nostetta Sääksmäelle -hankkeen verkostoiltaan, jossa esitellään muunmuassa Doerz-elämysalustan mahdollisuuksia sekä keskustellaan muista elämys- ja ohjelmapalveluiden mahdollisuuksista niin Sääksmäellä kuin eri puolilla Valkeakoskea.

Kohderyhmä: kaikki, jotka ovat kiinnostuneita tarjoamaan elämys- tai ohjelmapalveluita Valkeakoskella. Esimerkiksi yritys- tai yhdistystoimija, tai yksityishenkilö.

Ajankohta: tiistaina 18.5. klo 17.30-19, verkkotapahtumana.


Ilmoittaudu viimeistään sunnuntaina 16.5.

Ilmoittaudu maksuttomaan verkkotapahtumaan sähköpostilla: petra.pikkanen@valkeakoski.fi

Saat ilmoittautumisen jälkeen, lähempänä tilaisuutta, sähköpostiisi osallistumisohjeet ja linkin, jota klikkaamalla pääset osallistumaan tähän verkkotapahtumaan tietokoneelta tai mobiili-päätelaitteeltasi.

Yhteistyössä: Yhteistyöllä nostetta Sääksmäelle -hanke ja Valkeakosken kaupungin yrityspalvelut

Tervetuloa! Kutsua saa välittää eteenpäin. Kutsu PDF-tiedostona: