Tämänkin kaiken EU mahdollistaa -arvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Arvonnan järjestää Leader Pirkan Helmi ry, joka koordinoi Tämänkin kaiken EU mahdollistaa -roadshowta. Roadshown järjestävät yhteistyössä Pirkan Helmen kanssa Aktiivinen Pohjois-Satakunta ry, Linnaseutu ry, PoKo ry, Kantri ry, Vesuri-ryhmä ry ja Joutsenten reitti ry. Arvontaa järjestämässä on siis seitsemän yleishyödyllistä yhdistystä.

2. Osallistumisoikeus ja aika

Arvontaan voi osallistua Tämänkin kaiken EU mahdollistaa -roadshown aikana 12.8.-8.9.2021 kiertuetapahtumissa eli roadshown pysäkeillä vastaamalla EU-tietovisaan. Pysäkeistä lisätietoa saat pirkanhelmi.fi/euroadshow.

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat luonnolliset henkilöt. Arvontaan eivät voi osallistua niiden organisaatioiden työntekijät eivätkä heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat henkilöt, jotka ovat osallistuneet tämän arvonnan suunnitteluun, toteutukseen tai järjestelyihin.

3. Palkinnot

Osallistuneiden kesken arvotaan e-Jopo (arvo 1027 €). Lisäksi arvotaan lähiruokakasseja (arvo n. 40 €).

4. Voittajien valinta ja julkistus

Järjestäjä arpoo satunnaisesti kaikkien arvontaan osallistuneiden joukosta e-jopon voittajan roadshown päätyttyä. Lisäksi arvotaan 1 kpl lähiruokakasseja jokaisen kiertuejärjestäjän toiminta-alueella arvontaan osallistuneiden kesken.

Järjestäjät julkaisevat voittajien nimet Facebookissa ja/tai Instagramissa. Järjestäjät ilmoittavat voittajalle henkilökohtaisesti voitosta hänen arvontaan osallistumisen yhteydessä jättämäänsä sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon. Mikäli järjestäjä ei tavoita voittajaa 2 viikon sisällä yhteydenotosta, arvotaan uusi voittaja.

6. Rekisteritiedot

Osallistujan antamia nimi- ja yhteystietoja käytetään ainoastaan arvonnan voittajan valintaan, siitä tiedottamiseen ja palkinnon toimittamiseen, jollei hän ole antanut suostumusta muuhun. Arvontaan osallistumisen yhteydessä on mahdollisuus erikseen liittyä paikallisen Leader-ryhmän (osajärjestäjä) postituslistalle. Tietoja ei luovuteta eteenpäin.

7. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainituista palkinnoista. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kampanjaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjät kaikesta vastuusta ja kuluista, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kampanjaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä ole tulleet perille tai joissa on puutteelliset tiedot tai yhteystiedot. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa arvonta ylivoimaisen esteen tai vastaavan tapahtuman johdosta.

8. Muut ehdot

Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Järjestäjä voi hylätä minkä tahansa osallistujan omalla päätöksellään. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä virheelliset tai näiden sääntöjen vastaiset osallistumiset kokonaisuudessaan ilman korvausvelvollisuutta osallistujalle. Järjestäjällä on oikeus hylätä sellaiset osallistujat, joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

Mikäli kampanjaan liittyvistä materiaaleista löytyy paino- tai jokin muu virhe, arvonnan järjestäjä tai kiertueen muut järjestäjät eivät ole vastuussa virheestä aiheutuvista seuraamuksista.