Juhlatalot

Pirkan Helmi ei osallistu juhlatilojen vuokraukseen tai vastaa esittelytekstien oikeellisuudesta. 

Kaikki tiloihin liittyvät kysymykset ja mahdolliset varauspyynnöt pyydämme ystävällisesti kohdistamaan suoraan esittelytekstissä mainitulle henkilölle.

Tälle sivustolle on koottu Akaassa, Urjalassa, Valkeakoskella ja Pälkäneellä sijaitsevia juhla- ja kokoontumispaikkoja, joita voi vuokrata erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin aina häistä syntymäpäiväjuhliin.

Sivusto on koottu Kylät ilman rajoja -hankkeen puitteissa. Sivuston tavoitteena on tuoda Pirkan Helmen alueen juhla- ja kokoontumispaikat entistä paremmin esille ja tätä kautta sekä lisätä tilojen käyttökapasiteettia että tarjota sopiva juhlatila juuri Sinun tarpeisiisi.

Lista täydentyy vielä projektin edetessä, joten jos koet, että listauksesta puuttuu juuri teidän juhlatalonne, niin otathan sähköpostitse yhteyttä eliisa.vesisenaho@pirkanhelmi.fi

Toivomme, että löydät listauksesta juuri Sinun tarpeitasi vastaavan tilan käyttöösi.

JUHLATALO VUORELA

Jos olet järjestämässä juhlia tai muita tapahtumia, niin Juhlatalo Vuorela tarjoaa toimivat ja edulliset tilat.

Vuonna 1907 rakennettu ja 2008 korjattu talo sijaitsee aivan Kylmäkosken taajamassa osoitteessa Kylmäkoskentie 22. Talolle on hyvät kulkuyhteydet eri suunnilta. Matkaa esimerkiksi ysitietä Tampereelta Turkuun päin on alle 50 km.

Talossa on tilaa n. 120 henkilölle, lisäksi ruokailuastiat 80 henkilölle, kahvitus 100 henkilölle. Ruuan valmistukseen tarvittavat astiat löytyvät myös. Keittiössä puuhella, sähköhella, kahvinkeitin, jää- / viileäkaapit ja astianpesukone.

Saniteettitilat sijaitsevat talon alakerrassa, jossa myös lämmin kokoustila noin 15 henkilölle.

Vuokraushinnat:
Juhlatalon vuorokausivuokra on 120 €. Talvikautena lämmityslisä 30 €. Talo vuokrataan siivottuna ja jälkisiivouksesta sovitaan erikseen.

Yhteystiedot ja varaukset:
Isännöitsijä
Tauno Ilomäki
Puh. 0400-891175
tauno.ilomaki(at)suomi24.fi

Tiedustelut myöskin:
Taloudenhoitaja
Pirjo Huuhtanen
Puh. 040-5450278
pirjo.huuhtanen(at)pp2.inet.fi

Matti Hautamäki
Puheenjohtaja
Puh. 040-5139049
matti.hautamaki@live.fi

 

KULTTUURITALO LAAKSOLA

HISTORIA:
Aikoinaan Kulttuuritalo Laaksola on ollut Arvolan suvun omistama vuokratalo. Se rakennettiin Toijalan oluttehtaan työväen asuintaloksi. Akaan kaupunki huusi rakennuksen huutokaupassa vuonna 1918 kunnan lastenkodiksi.

Alussa lastenkodin lisäksi talossa toimi kunnan elintarviketoimisto sekä vero- ja rakennusvirastot. Myös kunnan kokouksia pidettiin tuolloin Laaksolassa. Vuonna 1928 valmistui toinen kerros, jonne tehtiin neljä huonetta, joista kaksi oli kunnan kiertävän sairaanhoitajattaren asuntona ja kaksi muuta lastenkodin henkilökunnan käytössä.

Vuonna 1984 lastenkodin toiminta loppui ja muutama vuosi myöhemmin Laaksolassa aloitti toimintansa Taitotalo Laaksola. Pirkanmaan käsityökeskus, Näpsä käsityökoulu, sekä Akaan Opistokin ovat toimineet tiloissa.

TILAT:
Vuodesta 2010 lähtien Kulttuuritalo Laaksolassa on toiminut Akaan kaupungin kulttuuritoimisto. Myös Näpsän käsityökoulu ja MLL:n kerhot kokoontuvat Laaksolassa. Käytettävissä on kolme tilavaa, valoisaa huonetta ja pieni keittiö. Tiloja käytetään myös näyttelyihin ja kokouksiin. Tilojen vuokraus onnistuu kulttuurikoordinaattorin kautta.

YHTEYDET:
Laaksola sijaitsee Toijalan ratapihan tuntumassa keskustan läheisyydessä.
Ryödintie 2, 37800 AKAA

Kulttuuritoimisto palvelee Laaksolassa ti-to 9-14, puh. 040 335 4699.

TOIMINTA:
Akaan kulttuuripalvelut järjestävät yhdessä aktiivisten yhdistysten ja yhteisöjen kanssa näyttelyitä ja tapahtumia. Jo useana kesänä on päästy nauttimaan  mm. taidetapahtuma Näkymän näyttelyistä Laaksolassa.

Varaukset: kulttuurikoordinaattori Sofia Welling puh. 040 335 4699
Hinta: näyttelytila 25 eur / viikko, kokoustilat yhdistyksille 20 eur / kerta ja yksityishenkilöille 80 eur / kerta. Hinnat sis. alv 24%.
 

 

METSÄLINNA

Metsälinna on Viialan VPK:n omistuksessa oleva tanssipaikka, jossa on mahdollista järjestää erilaisia juhlia ja tilaisuuksia maksimissaan jopa 600 henkilölle. Metsälinna on rakennettu 1956, ja sitä on myöhemmin laajennettu lisää. Tanssitilaa on noin 400 neliötä.

Maalaismiljöössä oleva juhlapaikka on tilava ja mukava, ja myös parkkipaikka on reilunkokoinen.

Metsälinnassa on mahdollista vuokrata myös astioita 200 henkilölle ruokailua ja kahvitusta varten.

Metsälinna on hyvien kulkuyhteyksien varrella, noin 35 kilometriä Tampereelta etelään. Metsälinnan osoite on: Hirsikankaantie 10, Akaa.

Lisätietoja Metsälinnan vuokrauksesta antaa:
Juhani Rasi, puh. 040-5845036

Astiavuokrauksesta lisätietoja antaa:
Mirja Hakala, puh. 040-7650629
http://www.viialanvpk.com/metsalinna/

 

PALOKÄRKI

Palokärki on Viialan VPK:n omistama rantahuvila Jumusen rannalla, jossa voi järjestää juhlia, koulutus-, virkistyspäiviä tai viettää muita illanistujaisia. Palokärkeä vuokrataan elokuun puolivälin ja kesäkuun puolivälin välisenä aikana. Keskikesällä Palokärki on rauhoitettu palokunnan yksityiskäyttöön.   

Isompiin juhliin on mahdollista vuokrata astiat jopa 100 henkilölle ruokailua ja kahvitusta varten. Kaiken kaikkiaan Palokärkeen mahtuu noin 70 henkilöä sisätiloihin, ja kesäisin on mahdollista saada iso ulkoteltta pihaan.

Palokärjessä on erillinen saunamökki/takkatupa (rakennettu vuonna 1985), talvilämmin päärakennus (rv. 1987) ja vielä 3 pikkumökkiä (rv. 1996). Pikkumökeissä on majoitus 4 henkilölle kussakin. Päärakennuksessa on yläparvi, jossa voi yöpyä 10-15 henkeä patjamajoituksena. Pihapiirissä on myös grillikatos ja hirsinen ruokailukatos.

Palokärjen osoite on Pirjonmäentie 55, 37830 Viiala.

Palokärjen vuokrauksesta voit tiedustella isännöitsijältä:
Pentti Tuominen, puh 0400-957111.

Kysy samalla astiavuokraustakin.

Vuorokausivuokrat ovat:
· Päämökki/ vrk (viikonloppu): 300 €
· Päämökki/ vrk (viikolla): 150 €
· Saunamökki/ vrk: 150 €
· Pikkumökki/ vrk: 50€

Lisätietoja Viialan VPK:n nettisivuilta:
http://www.viialanvpk.com/palokarki/

 

Kuvat: Sini Kantola

SEURANTALO SAMPOLA

Yli 100-vuotias Seurantalo Sampola on perinteikäs kokoontumispaikka Akaan Toijalan sydämessä. Sampola kunnostettiin vuosien 2009-2013 aikana Pirkan Helmen rahoituksella. Saneerauksen yhteydessä seurantalon WC-, eteis- ja keittiötilat sekä sali laitettiin kokonaan uuteen uskoon.

Valoisassa salissa on reilun kokoinen näyttämö ja 102-paikkainen, koottava katsomo. Lisäksi Sampolasta löytyvät keittiö ja kahviotila. Tilojen pääkäyttäjä Toijalan Näyttämö on kerännyt vuosien mittaan talkoilla rahaa nousevan katsomon rakentamiseen.

Talvikaudella Toijalan Näyttämön teatteri toimii kunnostetussa Sampolassa. Lisäksi yhdistykset ja järjestöt käyttävät Sampolaa kokoontumis- ja juhlatilana. Kaupungin kulttuuritoimi vuokraa tilaa ulkopuolisille erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia varten.

Sampolan käyttömaksut 1.1.2014:
sis. alv 24%
80,00 € / osavrk (6h)
20,00 € / h
400,00 € / viikonloppu (48 h)

Käyttöhakemus ja lisätietoja Akaan kaupungin nettisivuilta.

Seurantalo Sampola
Haittilantie 2 / Sampolantie 3
Akaa/Toijala

 

 

Kuvat: Sini Kantola

VAINIONLAHTI

Vainionlahti on kunnallisen lastenkodin entinen kesänviettopaikka, joka on valmistunut vuonna 1945. Taloa on kunnostettu vuosien varrella, muun muassa saunatilat on peruskorjattu ja päärakennus maalattu vuonna 2006. Vainionlahti soveltuu erinomaisesti esim. perhejuhliin, saunailtoihin ja tapahtumiin ympäri vuoden. Sijainti on viisi kilometriä Toijalan keskustasta.

Päärakennuksen alakerrassa on kaksi salia, keittiö ja WC. Yläkerrassa on neljä pienempää huonetta, joissa osassa sängyt. Yöpymismahdollisuus löytyy enintään 10 hengelle.  Pihassa on erillinen saunarakennus ja muurattu grilli. Piha-alue on iso ja vehreä. Juomavesi / talousvesi on vuokralaisen vietävä mennessään.  Saunasta on mahdollista käydä uimassa Vanajassa, jonka rantaan on matkaa noin 300 metriä.

Vainionlahden käyttömaksut 1.1.2014:
sis. alv 24%
80,60 € / osavrk (5h välillä klo 12 -17 tai 18 – 23)
130,20€ / vrk (klo 14-00)

Varaukset tehdään Akaan kaupungintalon neuvonnasta, osoite Myllytie 3, puh. 040 335 3011 / akaan.kaupunki@akaa.fi

Vainionlahti
Tyriseväntie 202
37800 Akaa

 

VEIKKOJEN MAJA

Osoite: Savikoskentie 983 Akaa

Kylmäkoskella sijaitseva Veikkojen maja on urheiluseura Kylmäkosken Veikot r.y:n talkoovoimin ylläpitämä harrastus- ja virkistyspaikka.  Veikkojen majaa  on kehitetty viime vuosina vastaamaan nykyajan vaatimuksia. Majalta löytyy kokoustilat 60 hengelle sekä vastaremontoitu saunaosasto vaikka saunaillan järjestämiseen. Majaa vuokrataan kaikille halukkaille seura- ja kuntarajoista riippumatta. Majan ympäristöön on tehty noin 4 km valaistu latu/pururata, joka on kaikkien kuntourheilusta kiinnostuneiden vapaassa käytössä. Majalta löytyy myös Suomen ainoa 27 väyläinen frisbeegolfrata, joka on vapaasti kaikkien käytössä kilpailuja-ajankohtia lukuunottamatta.

Vuokraushinnat:  
Vuorokausi klo 12 --> klo 12 sisältäen saunan käyttöoikeuden 100€
Vuorokausi klo 12 --> klo 12 ei saunan käyttöoikeutta 75€
Tuvan puoli 4 tuntia (esim. kokous) 50€

Varusteet
- Puusauna 8:lle henkilölle suihkutiloineen
- Kokoustilat 60 henkilölle
- TV, liesi, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, jääkaappi, takka, sisä-wc

Majan vuokraamisesta voit tiedustella lisää majavastaava Pertti Heinoselta puh. 0400-169766

Nettisivut: http://www.kylve.fi/maja/maja.html

 

VIIALAN SAMPOLA

Osoite: Vakkistentie 5, 37830 Viiala

Siisti, tilava ja käytännöllinen tila yksittäisiin tapahtumiin ja vakituisiin kokoontumisiin. Sopii yksityisjuhlista yhdistysen tapahtumiin. Vuokrataan erilaisissa osissa tarpeen mukaan. Salissa on 100 pöytäpaikkaa ja 200 tuolipaikkaa, ravintolassa on 50 pöytäpaikkaa, pitkä tarjoilutiski ja tilaisuuksiin pystytettävä noutopöytä. Käytännöllinen ja iso keittiö. Talossa huoltoluiska ja inva-WC. Hyvin paikoitustilaa autoille.

Sijainti: Viiala, Akaan kaupungin pohjoisosa, joka on viitoitettu Valtatie 3:lta, Tampereen ja Helsingin välinen moottoritie (E12, E63). Etäisyys Tampereelta 30 km. Talon näkee Hämeentielle (maantie 303), joka johtaa Viialan halki etelässä Toijalaan ja pohjoisessa Lempääläntielle (190). Seinässä näkyy selvästi Sampola-kyltti.

Yhteystiedot vuokrattaessa: jorma.kivi@pp1.inet.fi, 0400 853 536.

 

Pietolan pitokartano
Päärakennus
Wanha asema

ILOLAN MAATILAMATKAILU

Ilolan maatilamatkailu sijaitsee Valkeakosken Metsäkansassa. Majoituksen lisäksi Ilola tarjoaa käyttöösi erilaisia juhla- ja kokoustiloja:

Pietolan pitokartano:

Aivan Metsäkansan kirkon vieressa sijaitseva upea juhla- ja kokoustila, jossa mahdollisuus myös majoittua. Pietolassa on 3 huonetta, 25 neliön kokoiset huoneet 2-4 hlölle, sekä pirttihuone 3-6 hlölle. Tiloissa yhteinen keittiö ja WC (3kpl) sekä suihku (2kpl).

Kesäaikaan Pietolan navetalla tilaisuuksien tanssit ja ohjelmat, myös vuokrattavissa erikseen.


Ilolan juhla- ja kokoustalo:

Tilan päärakennus on monipuolinen ja muuntautuva rakennus; juhlatila, tilausravintola, kokoustila (eri vaihtoehtoineen) ja majoitustilaa.

Alakerrassa 2 hh huone, wc

Yläkerrassa 4-5 hlön huone, wc,suihku ja tv ja 2 hlön huone.

Lisäksi sesonkiaikaan käytössä  majoitushuone 2 hlö:lle.
 

Wanha asema:

Wanha asema tarjoaa majoitusta kahdessa kerroksessa, ruokapalveluja sekä juhla-ja kokoustilan.


Lisätiedot: http://www.ilolanmaatilamatkailu.fi/

 

 

KELHIN SEURANTALO

Kelhin seurantalo sijaitsee keskellä vehmaista kulttuurimaisemaa, kauniin Sääksmäenkirkon välittömässä läheisyydessä. Kelhin seurantaloa vuokraa Sääksmäen maa- ja kotitalousseura ry. Seurantalo soveltuu hyvin erilaisten juhlien ja tapahtumien järjestämiseen. Taloon on tehty peruskorjaus 2000 – 2012. Salin kunnostuksessa on säilytetty alkuperäinen ulkoasu.

Seurantalon isossa salissa on tilaa jopa 200 hengelle. Salin varusteluun kuuluu 14 kpl 3 metriä pitkiä pöytiä, joissa on 12–14 paikkaa per/pöytä. Salissa on lisäksi näyttämö. Talon keittiöstä löytyvät sähkö- ja puuhella, jääkaappi, jääkaappi/pakastin ja mikro. Keittiöön on inva sisäänkäynti ja tiloista löytyy myös henkilökunnan wc. Eteisaulassa on 2 pöytäryhmää, naulakko sekä wc-tilat, myös inva. Tiloissa on myös kahvio, jossa on kylmäkaappi juomille.

Kelhin seurantalossa toimii kesällä kesäpuoti, kahvio ja kirppis sekä vuosittain vaihtuva kesänäyttely. Seurantalo on avoinna kesä- ja heinäkuussa arkisin klo 10:00 - 15:00. Tarjolla on paikallisten puu-, käsi- ja posliinitöitä, kotiseutukirjallisuutta sekä kahvia ja tuoretta pullaa.

Lisätietoja varauksista ja hinnoista löydät Kelhin seurantalon nettisivuilta osoitteesta:
http://www.kelhi.net/

 

METSÄKANSAN TAPIOLA

Metsäkansan nuorisoseuran vuokraamassa Metsäkansan Tapiolassa järjestät isommatkin juhlat ja tilaisuudet aina syntymäpäivistä häihin.

Tarkemmat tiedot:
- vuokraaja metsäkansan nuorisoseura
- varaukset puh. 050 343 1597
- sali 150 hengelle + keittiö + näyttämö orkesterille tai 50 hlöä, iso pihapiiri ja viereinen
  urheilukenttä käytettävissä
- 1.5.-31.8. 300 €
- syyskuu-lokakuu 350 €
- siivousmaksu (jos asiakas ei itse siivoa) 85 €
- marras-huhtikuu ajalta ei vuokrausta

 

Tarjoilutila
Jaakon sali
Saunatupa
Sauna

PAPPILANNIEMEN KURSSIKESKUS

Vanajaveden rannalla sijaitseva Pappilanniemen kurssikeskus tarjoaa ryhmällesi asiakaslähtöistä palvelua, hemmottelevaa ruokaa ja monipuoliset tilat luonnonkauniilla paikalla järvimaisemassa. 

Pappilanniemi sijaitsee Valkeakosken Sääksmäellä valtatie 130 varrella. Matkaa Tampereelta on 42 km ja Hämeenlinnasta 32km.

Meillä järjestät: Perhejuhlat, sukukokoukset, häät sekä yritysten / yhdistysten juhlat ja tilaisuudet.

JUHLATILAT:

Monipuoliset tilamme soveltuvat hyvinkin erilaisten asiakkaiden tarpeisiin ja vaatimuksiin.  Edustatpa firmaa, urheiluseuraa, yhdistystä, seurakuntaa - tai itseäsi, Pappilanniemi on palveluksessasi!

 • Monitoimisali /jumppasali (150 hlöä)   80€/päivä
 •  Ruokasali (90 hlöä), piano                  80€/päivä
 • Jaakon Sali (80-150 hlöä), piano       135€/päivä
 • Saunatupa (25 hlöä)                           70€/päivä
 • Rantasauna ja saunatupa (15 hlö)        100€/2h,
 • kylpypalju (10hlö)                                  100€/2h
 • Katettu nuotiopaikka (35 hlöä)            25€/kerta

PITOPALVELU:
Keittiömme loihtii tilaisuuteen sopivat tarjoilut retkieväistä juhla-illalliseen asiakkaan toiveen mukaan.

MAJOITUS:
Pappilanniemen kurssikeskuksessa on yhteensä 35 kahden hengen huonetta kahdessa eri rakennuksessa:

 • 8x Bed and breakfast -huone (wc, suihku, tv, hiustenkuivain, petivaatteet)
 • 4x 2hh wc + suihku  
 • 23 x 2hh opistotaso (suihkut ja wc:t käytävillä)

OTA YHTEYTTÄ!
Pappilanniemen kurssikeskus
pappilanniemi@evl.fi, www.pappilanniemi.fi
puh. 040 744 1598  

 

RITVALAN NUORISOSEURANTALO

Ritvalan Nuorisoseurantalo sijaitsee Ritvalan kylässä Valkeakoskella osoitteessa Oitintie 73. Perinteisessä hirsirakenteisessa seurantalossa on sali, näyttämö ja keittiö. Saliin saa katettua 150-160 istumapaikkaa. Salissa on vaihtoehtoisesti 10 pitkää pöytää ja penkit niihin (330 cm) tai pieniä 6 hengen pöytiä ja tuoleja noin 50 hengelle.

Keittiön varusteluun kuuluvat suurtalousastianpesukone, suurtalouskiertoilmauuni, tavallinen sähköhella, puuhella, jääkaappeja 4 kpl, pakastin ja mikroaaltouuni. Lämmintä vettä ei keittiöön tule. Taloon on vuonna 2013 uusittu wc tilat, joissa on inva wc/lastenhoito, naisten wc sekä miesten wc. Vessoihin tulee lämmin vesi.

Ritvalan Nuorisoseura vuokraa taloaan erilaisiin tilaisuuksiin. Vuokra on 350 €. Kokous-, kurssi- ja virkistyspäivät ruokailuineen, hinta sopimuksen mukaan. Astiavuokrausta voi tiedustella Nuorisoseuran puheenjohtajalta.

Vuokrausta hoitavat Harri Laurila 040-8258 444 ja Heli Parikka 040-7306 699

Tarkemmat tiedot:
- Osoite: Oitintie 73, 37720 Valkeakoski
- vuokraaja Ritvalan Nuorisoseura ry
- varaukset puh. 040 825 8444, harri.laurila@pp.inet.fi, 
- tilat 150 hengelle, keittiö (ei lämmintä vettä), tila orkesterille, uudet vesivessat, viereinen
  kenttä käytössä ja isot parkkipaikat
- kokoustarvikkeita: dataprojektori, valkokangas, tussitaulu  
- käytössä kesällä
- vuokra to-ma 350 €
- siivous asiakkaan tilauksesta 150 €

 

Yläkerran kokoustila
Sorrin saunatila

VALKEAKOSKEN TYÖVÄENYHDISTYKSEN SAUNA- JA KOKOUSTILAT

Yläkerran kokoustila:
Osoite: Valtakatu 19 A 14, 37600 Valkeakoski

Yläkerran kokoustilaa voi vuokrata kokouksiin, koulutuksiin sekä juhlatilaisuuksiin, noin 30 henkilölle. Kokoustilan vuokrahinta on 90 € ja tilavuokra-aika on 12-23 tai sopimuksen mukaan.

Sorrin saunatila:
Osoite: Valtakatu 19 B, 37600 Valkeakoski

Sorrin saunatilaa voi vuokrata kokouksiin, koulutuksiin ja muihin tilaisuuksiin, noin 20 henkilölle. Saunatilan vuokrahinta on 140 € ja tilavuokra-aika 12-24 tai sopimuksen mukaan.  

Tiedustelut keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10 – 15 puh. 0400 262 884 tai sähköpostilla sdpvalkeakoski@gmail.com

 

 

Kuvat: Eija Haapalainen

ERÄN MAJA

Osoite: Mieliöntie 119, 31760 Urjala
Vuokraaja: Urjalan erä, Kirsi Harju, puh. 040 720 0523
Käyttötarkoitus: Juhlat, kokoukset, saunaillat
Maksimi henkilömäärä: 100 (sali)
Vuokra: 160-270 € vrk tai 230-450 € jos sauna käytössä
Pinta-ala: Sali 160m², terassi 7m²
WC-tilat: 2
Vesipisteet: 4
Sähköt: On
Käytössä: Ympäri vuoden
Muuta: Keittiössä liesi, 2 uunia, astianpesukone. Grillikatos. Uusi kota.

Kuvat: Eija Haapalainen

HALKIVAHAN SEUROJENTALO

Halkivahan seurojentalo sijaitsee nimensä mukaisesti Urjalan Halkivahassa, noin 500 m päässä Halkivahan kyläkirkosta. Tästä syystä seurojentalo on oivallinen valinta esimerkiksi hääpaikaksi.

Osoite: Vesilahdentie 1480, 31830 Halkivaha
Vuokraaja: Halkivahan Nuorisoseura ry, Maria Säteri, puh. 040 069 9969
Käyttötarkoitus: Juhlatila
Maksimi henkilömäärä: 200
Vuokra: 300 € (sis. siivouksen ja lämmityksen)
Pinta-ala: 338m²
WC-tilat: 2 sisällä, 1 ulkokäymälä
Vesipisteet: 3
Sähköt: On
Käytössä: Ympäri vuoden
Muuta: Keittiössä sähkö- ja puuhella, kylmiö, jääkaappi ja pakastin

Lisätiedot: www.halkivahannuorisoseura.fi/seurojentalo.html

Kuvat: Eija Haapalainen

HUHDIN PAPPILA

Pappila valmistui v. 1898. Se oli seurakunnan kappalaisten käytössä aina 1970-luvulle saakka. Sen jälkeen rakennus on toiminut seurakuntatalona. Pappila peruskorjattiin v. 1996 ja v. 1998 maalattiin ja korjattiin piharakennukset sekä v. 2002 tehtiin ulkoremontti.

Osoite: Huhdintie 21, 31700 Urjala as.
Vuokraaja: Urjalan seurakunta, Raimo Kuljuntausta, puh. 040 804 8834, raimo.kuljuntausta@evl.fi
Käyttötarkoitus: Juhlatila
Maksimi henkilömäärä: 60
Vuokra: sopimuksen/käytettävien tilojen mukaan 
Pinta-ala: 150m²
WC-tilat: 1
Vesipisteet: 2
Sähköt: On
Käytössä: Ympäri vuoden
Muuta: Keittiössä laitosastianpesukone. Astiasto n. 60 hengelle.

Kuva: Eija Haapalainen
Kuva: Eija Haapalainen
Kuva: Minna Kuljuntausta

HUHDIN TYÖVÄENTALO

Huhdin työväentalo on Urjalan työväenyhdistyksen omistama juhlatila ja se sijaitsee Urjalassa Huhdin kylässä. Huhdin työväentaloa voi vuokrata esimerkiksi erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin aina häistä syntymäpäiväjuhliin. Talon varusteluun kuuluvat vastikään hankitut taitettavat pöydät (16 kpl) sekä käsinojalliset, pehmustetut tuolit noin 80 henkilölle. Keittiöstä löytyy liesi, jääkaappi ja tiskipöytä + kylmävesihana. Talo on vuokrattavissa ympäri vuoden ja vuokran määrä riippuu vuokrausajankohdasta.

Tarkemmat tiedot:
Osoite: Työväentalontie, 31700 Urjalan as.
Vuokraaja: Urjalan työväenyhdistys, Lari Pynnä, 0400-937896,  lari.pynna@evl.fi 
Käyttötarkoitus: Juhlatila
Maksimi henkilömäärä: 150
Vuokra: Lämmityskaudella 200 €, kesällä 150 €
Pinta-ala: 298m² (sali 105m², näyttämö 28m²)
WC-tilat: 2
Vesipisteet: 4
Sähköt: On
Käytössä: Ympäri vuoden
Muuta: Keittiössä liesi, jääkaappi ja tiskipöytä + kylmävesihana. Salissa mukavat käsinojalliset tuolit n. 80 henkilölle + pöydät.

Kuva: Eija Haapalainen
Kuva: Eija Haapalainen

KAUNISTON TANSSILATO JA SAUNATUPA

Kauniston tanssilato sijaitsee kauniilla paikalla Rutajärven rannalla. Pinta-alaltaan 400 m² tilaan mahtuu kerralla jopa 250 ihmistä. Ladon sivulla on iso, katettu terassi, josta näkymät järven suntaan. Latoon on vastikään uusittu keittiö, jonka varusteluun kuuluvat jääkaappi, sähköhella, mikro ja paljon pöytätilaa. Tanssilatoa voi vuokrata erilaisiin tilaisuuksiin tansseista syntymäpäiväjuhliin.

Tarkemmat tiedot tanssiladosta:
Osoite: Punkalaitumentie 536, 31720 Urjalankylä
Vuokraaja: Kauniston talkkari, puh. 040 741 3799
Käyttötarkoitus: Tanssilato/ Juhlatila
Maksimi henkilömäärä: 250
Vuokra: 80€/vrk, 20€/1-3h
Pinta-ala: 400m²
WC-tilat: 2, lisäksi 1 etappiwc -kuivakäymälä
Vesipisteet: Ei
Sähköt: On
Käytössä: Kesäkaudella
Muuta: Keittiö uusittu, pihaan tulossa kesällä vesiposti. Mahdollisuus vuokrata myös saunatupa n.15m²
Nettisivut: http://www.urjalankyla.net/

Talon pihapiirissä on Kauniston saunatupa, jota voi vuokrata joko yhdessä tai erikseen tanssiladon kanssa.

Tarkemmat tiedot saunatuvasta:
Vuokraaja: Kauniston talkkari, puh. 040 741 3799
Käyttötarkoitus: Sauna ja saunatupa
Maksimi henkilömäärä: Saunatupa 25 henkilöä, sauna 8 henkilöä.
Vuokra: Tilaussauna 12 euroa ensimmäinen tunti + 9 euroa/h seuraavat tunnit
WC-tilat: Kuivakäymälä
Vesipisteet: Ei. Kantovesi.
Sähköt: On
Käytössä: Ympäri vuoden
Muuta: Saunatuvassa kokoontumismahdollisuus max 25 hlölle, mikro ja kahvinkeitin. Avanto.

 

Kuvat: Eija Haapalainen

LINNAVUOREN LEIRIKESKUS

Linnavuoren leirikeskus sijaitsee Nuutajärven etelärannalla. Linnavuorenmaa on 40 hehtaarin suuruinen tila, johon sisältyy 700 metriä rantaviivaa Leirikeskuksen rakennukset valmistuivat v. 1980. Tilalle rakennettiin tuolloin päärakennus kokoontumistiloiksi, 5 asuinmökkiä, sauna ja varastorakennus. Vuonna 1999 rakennettiin lisärakennus, johon tulivat uudet kokoontumistilat ja sosiaalitilat, samalla vanhan päärakennuksen keittiötilat uusittiin. V. 2004 keväällä valmistui porakaivo helpottamaan vesipulaa. Leirikeskus on vain kesäkäytössä.

Tarkemmat tiedot:
Osoite: Väkkäräntie 185, 31140 Menonen
Vuokraaja: Urjalan kirkkoherranvirasto, talouspäällikkö Maarit Ojala, puh. 040 804 8830, maarit.ojala@evl.fi
Käyttötarkoitus: Kokous- ja juhlatila sekä majoitus
Maksimi henkilömäärä: 50
Vuokra: Sopimuksen mukaan
WC-tilat: 3 + inva wc
Vesipisteet: 5
Sähköt: On
Käytössä: Kesäkaudella
Muuta: Keittiössä mm. suurtalousliesi ja -astianpesukone, sekä astiasto n. 50 hengelle.
Lisätietoja Urjalan seurakunnan nettisivuilta:
http://urjala.ekirkko.fi/cgi-bin/linnea.pl?document=tilat


 

Kuvat: Eija Haapalainen

MAJAKKA

Osoite: Tampereentie 8, 31760 Urjala
Vuokraaja: Päätöksen vuokrauksesta tekee sivistystoimenjohtaja Juha salo puh. 040 335 4250, joka päättää myös siitä, tarvitaanko tilaan erillinen valvoja, jonka palkan vuokraaja maksaa.
Käyttötarkoitus: Nuorisotalo, juhlatila
Maksimi henkilömäärä: -
Vuokra: klo 9.00 - 22.00 väliseksi ajaksi hintaan 80 €/sis. 5 tuntia. Lisätunnit 15 €/tunti. Hintoihin tullaan lisäämään alv 24%
Pinta-ala: 310m²
WC-tilat: 3
Vesipisteet: 4
Sähköt: On
Käytössä: Ympäri vuoden
Muuta: Kotikeittiön varustetaso

Kuvat: Eija Haapalainen

METSÄLINNAN KARTANO

Metsälinnan kartano on upea juhlapaikka ainutlaatuisessa kartanomiljöössä. Nimensä mukaisesti se on salaperäisen ja rauhallisen metsän keskellä. Se yllättää vieraansa hienostuneella ilmeellään. Täällä on ihana viettää romanttiset häät tai järjestää perhejuhlia. Kartano ympäristöineen on inspiroiva paikka kokouksille ja kursseille sekä virkistystilaisuuksille ja lomanviettäjille.

Metsälinnan Kartanon juhlatilat ovat erittäin monipuoliset ja tiloja on helppo muutella juhlien tarpeisiin. Alakerran suuri juhlatila koostuu neljästä eri huoneesta, jotka yhdistyvät toisiinsa suurin oviaukoin. Yläkerran aulatila on viihtyisä, erillinen juhlatila joko pienemmän seurueen illanviettoon tai suuren juhlan lisätilaksi.

Tarkemmat tiedot:
Osoite: Metsälinnantie 119, 31760 Urjala
Vuokraaja: Hanna Honkaniemi, myyntipalvelu@metsalinnankartano.fi, puh. 040 186 7270,
h.honkaniemi @hotmail.com, puh. 050 042 9828
Käyttötarkoitus: Kokous- ja juhlatila sekä majoitus
Maksimi henkilömäärä: 80-100, majoitus 20 hlölle
Vuokra: Vaihtelee käyttötarkoituksen ja -ajan mukaan
WC-tilat: 4, lisäksi ulkokäymälä
Vesipisteet: Useita
Sähköt: On
Käytössä: Ympäri vuoden
Muuta: Ammattikeittiö
Nettisivut: http://www.metsalinnankartano.fi/

JUHLATALO RAUTAHOVI

Osoite: Juhlatalo Rautahovi, Rautajärventie 30, 36910 Rautajärvi

Viihtyisä juhlatalo moneen käyttöön. Juhlia varten astiat, ruokailuvälineet, pöytäliinat. Nyt myös äänentoisto salin puolella.

Rautahovi on vuonna 1957 lopullisesti valmistunut maamiesseuran talo. Talkoovoimin rakennettu juhlatalo on vuosien myötä toiminut monenlaisessa käytössä. Juhlia, tansseja, pikkujouluja, seurakunnan tilaisuuksia, ym. mahtuu vuosien varrelle. Kahvila toimi vuosina 2000-2012. Rautajärven koulu käyttää talvisin rautahovia liikuntasalina. Kankaankudonta toimii yläkerassa. Kuuluisat Rautajärven markkinat,on pidetty rautahovin pihapiirissä, ja osittain myös sisällä. Aikoinaan rautahovin alakerta toimi myös kuntoilupaikkana. Nimittäin kunnan harvoja paikkoja, missä pystyi harrastamaan painonnostoa, oli rautahovin alakerassa. Rautajärven näytelmäkerho on myös toiminut rautahovissa.Pikku fiksauksien jälkeen, rautahovi on mitä mainioin paikka kaikeen juhla,kokous ja liikuntakäyttöön. Toki remontti ym. fiksaus jatkuu kyllä jatkossakin, tietysti kylän perinteen mukaan, eli talkoovoimin. Vapaita peli ym. vuoroja tarjolla. Juhlien järjestäminen on rautahovissa helppoa, astiastot ja kalusteet jopa 200 hengelle. Tarvittaessa ota reilusti yhteyttä. Myös astioiden ja kalusteiden ulosvuokrausta, hinnat löydät vuokraushinnasto osiosta

Hinnasto

 • Koko talo 150e / päivä, Viikonloppu 300e (pe-ilta- sunnuntai aamupäivä).
 • Kahvion puoli 80e / päivä.
 • Kahvio kokous tms. 1-4 tuntia 40e.

Vuokraan sisältyy keittiön käyttö astioineen ja kalusteineen.(Kaksi 15 ltr isoa kahvinkeitintä, kaksi moccamasteria, mikro,sähköhella,iso tiskikone ym ym.)

 • Pöytäliinat 1e / kpl + kemiallinen pesu.

Uutuutena salin tuntivuokraus koko talvikaudeksi lokakuusta - huhtikuun loppuun = 30 kertaa.

 • Yhden tunnin vuoro kerran viikossa = 30 kertaa.
  350e / vuoro = 11,66 tunti.

Esim. sulkapallo jos kaksi ottaa vuoron hinta on 175e / hlö = 5.83e / tunti / henkilö. Sählyjoukkue esim 10 pelaajaa, 35e / henkilö = 1.16 / kerta. 

Lisätiedot: www.rautahovi.fi
Varaukset: Kahvila Elotähkästä (Rautajärvellä) tai risto.vierikka@gmail.com
Varauskalenteri tutustuttavissa kotisivuilla.

LUOPIOISTEN SEURANTALO

Luopioisten seurantaloa voi vuokrata erilaisiin juhliin, tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Seurantalo sijaitsee Pälkäneen Luopioisissa osoitteessa Keskitie 5, 36760 Luopioinen. Seurantalossa on juhlasali, ravintola ja keittiö -ravintola ja näitä tiloja voi vuokrata joko yhdessä tai erikseen.

Salin varustus
- taittojalkapöytiä 75 x 180 cm 12 kpl
- pöytiä 70 x 200 cm 2 kpl
- pöytä 70 x 220 cm 1 kpl
- tuoleja 200 kpl
- mikrofoni, vahvistin, kasetti/cd-soitin, kaiuttimet
- puhujapönttö
- valkokangas
- lippujalusta kahdelle lipulle
- piano

Ravintolan varustus
- pöytiä 60 x 100 cm 8 kpl
- pöytiä 60 x 80 cm 2 kpl
- tuolit 44 kpl
- syöttötuoli 1 kpl

Keittiön varustus
- jääkaappi ja pakastin
- sähköhella
- asianpesukone

Yleistä: Vaatesäilytyshuone, WC-tilat, lipputanko ulkona

Vuokrahinnat:
Juhlasali: päivä/ilta 90 €
Ravintola: päivä/ilta 70 €
Keittiö ja ravintola: päivä/ilta 90 €
Kaikki tilat: päivä/ilta 130 €, vuorokausi 160 €

Myös pöytäliinoja voi vuokrata

Varaukset kuntainfo ti ja to klo 10-14 puh. 046 902 0581
Nettisivut: http://www.mikkolannavetta.fi/seuratalo/

 

LAITIKKALAN SEURANTALO

Juuri toteutetun mittavan ulkoseinien kunnostustalkoiden jälkeen Laitikkalan maa- ja kotitalousseuran omistama seurantalo ympäristöineen luo oivat puitteet juhlien järjestämiseen. Talolla on tilaa järjestää tansseja, syntymäpäiviä, häitä, kursseja, näyttelyitä ja muuta kivaa.  Juhlasaliin mahtuu istumaan noin 120-150 henkilöä pöytiin. Salin jatkeena on suuri näyttämö esiintyjille ja puhujille. Yläkerrassa on kahvio ja keittiö, jossa istumapaikkoja 25-30 henkilölle.

Alakerrassa on kerhohuone, jonka yhteydessä on pieni keittiö.
Istumapaikkoja on 25-30 henkilölle (tämän tilan voi vuokrata myös erikseen, vaikka kokoustilaksi).

Talon piha-alue on noin 8000 m2.  Pihapiiriin voi pystyttää lisätiloja esim. telttojen avulla.

Keittiössä vuokrattavissa:
- ruokailuvälineet      200 henk.
- kahviastiasto          200 henk.
- shampanjalasit       200 henk.
- kahvinkeittimet        15 ja 5 l.
- ruoka- ja kahviastioita vuokrataan myös erikseen

Yhteyshenkilö:
Talon ja tilojen sekä astioiden vuokrausta hoitaa Minna Heikkilä puh. 040 7254213,  http://www.laitikkala.fi/
 

 

VUOLIJOEN VPK JUHLATALO

Osoite: Vuolijoentie 480, 36600 Pälkäne

Kodikas hirsirakenteinen juhlatalo on vuokrattavissa esimerkiksi perhejuhliin, maksimi n. 100 henkeä. Sopii parhaiten pitopalvelutarjoilu.

Keittiön varustus: puuliesi, sähköliesi, kaksi jääkaappia, kaksi pakastinta, mikroaaltouuni ja 100 kupin kahvinkeitin. Kylmävesipiste ja viemäri.

Muu varustus: sisä WC (kompostoiva), invaramppi, piano.

Vuokra kesäaikaan 200 € sisältää päivän ennen ja jälkeen juhlien sekä jälkisiivouksen.
Kahvinkeitinvuokra 20 €.

Tiedustelut ja varaukset: 040 5121379/Juhani Hartman

Nettisivut: http://www.kukkialle.fi/vuolijoen-vpk-juhlatalo/