Europe Direct Pirkanmaa

Europe Direct Pirkanmaa

HAMK B-talo, 1 krs.
Tietotie 1, 37630 Valkeakoski

edic@pirkanhelmi.fi

 

Seuraa meitä:

Europe Direct Pirkanmaa on osa kaikki Euroopan Union jäsenmaat kattavaa Europe Direct -verkostoa ja yksi Suomen yhdeksästä Europe Direct -tiedotuspisteestä (EDIC).

Pirkan Helmi on vastannut Europe Direct Pirkanmaan toiminnasta vuoden 2018 alusta. EDIC Pirkanmaan EU-tiedotuspisteen kiinteä toimipaikka löytyy Pirkan Helmen toimitilojen yhteydestä Hämeen ammattikorkeakoululta Valkeakoskelta, mutta toimintaa järjestetään koko toimialueella.

 

Mikä EDIC?

Europe Direct -tiedotuspisteistä saa helposti tietoa Euroopan unionista ja erityisesti EU-kansalaisten oikeuksista sekä EU:n toiminnan painopisteistä ja tavoitteista. Europe Direct -tiedotuspisteissä voi vierailla paikan päällä, mutta ne vastaavat kysymyksiin myös sähköpostitse ja puhelimitse. Tiedotuspisteet ovat mukana järjestämässä paikallisia EU-aiheisia yleisötapahtumia, keskustelutilaisuuksia ja seminaareja.

Lisätietoa Euroopan komission Suomen edustajiston sivuilla:

https://ec.europa.eu/finland/services/contact-points_fi

 

Tietopisteellämme on jaossa materiaalia, ja sen lisäksi kauttamme voi hankkia suurempia eriä julkaisuja, joihin voit tutustua EU Bookshopissa. Sieltä suoraan voit tilata myös itse yksittäiskappaleita.