Europe Direct Pirkanmaa

Europe Direct Pirkanmaa

HAMK B-talo, 1 krs.
Tietotie 1, 37630 Valkeakoski

edic@pirkanhelmi.fi

 

Seuraa meitä:

Europe Direct Pirkanmaa on osa kaikki Euroopan Union jäsenmaat kattavaa Europe Direct -verkostoa ja yksi Suomen yhdeksästä Europe Direct -tiedotuspisteestä (EDIC).

Europe Direct on uutta toimintaa Pirkan Helmelle vuoden 2018 alusta. EDIC Pirkanmaan EU-tiedotuspisteen kiinteä toimipaikka löytyy Pirkan Helmen toimitilojen yhteydestä Hämeen ammattikorkeakoululta Valkeakoskelta, mutta toimintaa tullaan järjestämään koko toimialueella.

 

Mikä EDIC?

Europe Direct -tiedotuspisteistä saa helposti tietoa Euroopan unionista ja erityisesti EU-kansalaisten oikeuksista sekä EU:n toiminnan painopisteistä ja tavoitteista. Europe Direct -tiedotuspisteissä voi vierailla paikan päällä, mutta ne vastaavat kysymyksiin myös sähköpostitse ja puhelimitse. Tiedotuspisteet ovat mukana järjestämässä paikallisia EU-aiheisia yleisötapahtumia, keskustelutilaisuuksia ja seminaareja.

Lisätietoa Euroopan komission Suomen edustajiston sivuilla:

https://ec.europa.eu/finland/services/contact-points_fi

 

Tietopisteellämme on jaossa materiaalia, ja sen lisäksi kauttamme voi hankkia suurempia eriä julkaisuja, joihin voit tutustua EU Bookshopissa. Sieltä suoraan voit tilata myös itse yksittäiskappaleita.

Seuraavia julkaisuja meiltä löytyy varastosta useampia noudettavaksi:

Eurooppa: Tietolehti nuorille

EU & MINÄ

Tutkimusretkellä Euroopassa!

Maalla on mukavaa

Euroopan unioni: Mikä se on ja mitä se tekee

Kansalaisen ääni EU:ssa

EU vuonna 2017: saavutukset

Hallitse omia tietojasi: Kansalaisen opas tietosuojasta EU:ssa