Palkkaamme hankeneuvojan 1.1.2021 alkaen

30.9.2020

Pirkan Helmi ry on vuonna 1999 perustettu maaseudun kehittämisyhdistys, joka toimii Akaan, Pälkäneen, Urjalan ja Valkeakosken alueilla. Toimimme alueemme Leader-ryhmänä kannustaen alueen asukkaita kehittämään yhdessä omaa elinympäristöään. Yhteisöt ja pienet yritykset voivat hakea kauttamme hankerahoitusta kehittämistoimiinsa. Aktivoimme, innostamme, tiedotamme, koulutamme ja toimimme apuna rahoituksen hakemisessa sekä hankkeiden toteutuksessa. Toteutamme myös omia hankkeita mm. kylien kehittämisen ja kansainvälistymisen saralla ja vastaamme paikallisesta EU-tietopisteestä. 

Palkkaamme yhdistyksellemme hankeneuvojan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.1.2021 alkaen. Hankeneuvoja toimii yhdistyksen toiminnanjohtajan työparina.

Hankeneuvojan työtehtäviin kuuluvat mm. Leader-hankkeiden hakemiseen ja toteuttamiseen liittyvä neuvontatyö ja alueen toimijoiden aktivointi omaehtoiseen kehittämiseen. Työnkuva sisältää myös yhdistyksen omien kehittämishankkeiden toteutukseen liittyviä tehtäviä, NuorisoLeader toiminnan koordinointia, yleisiä toimisto- ja tapahtumajärjestelytehtäviä sekä tiedotusta ja viestintää.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää Leader-toimintatavan tuntemusta ja käytännön kokemusta EU:n maaseuturahaston osarahoittamasta kehittämistyöstä, kirjapidon tuntemusta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kekseliäisyyttä, työtä pelkäämätöntä asennetta, hyviä toimistotietoteknisiä valmiuksia sekä käytännön englanninkielen taitoa. Oman auton käyttömahdollisuus on työssä välttämätön, samoin kuin kyky hallita useita päällekkäisiä tehtäväkokonaisuuksia ja omaa ajankäyttöään. Lisäksi arvostamme tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä yhdistystoiminnan ja toiminta-alueemme tuntemusta.

Toimistomme sijaitsee Hämeen ammattikorkeakoululta vuokratuissa tiloissa Valkeakoskella, mutta työmme on luonteeltaan liikkuvaa ja siihen sisältyy ajoittain myös ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustamista kotimaassa ja ulkomailla.

Mahdolliset tiedustelut: toiminnanjohtaja Eliisa Vesisenaho p. 040 750 2242 / eliisa.vesisenaho@pirkanhelmi.fi. Hakemus tulee toimittaa 14.10.2020 mennessä yhtenä pdf-tiedostona sähköpostitse osoitteeseen eliisa.vesisenaho@pirkanhelmi.fi .

Työpaikkailmoitus on julkaistu myös TE-palveluiden avointen työpaikkojen ilmoituspalvelussa osoitteessa 
https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/10474929?lang=fi