Uutta virtaa paikallistoimintaan - osallistu hankkeen suunnitteluun

17.10.2018

Yhdistykset kaipaavat uusia ihmisiä mukaan toimintaansa ja talkooperinne muuttuu. Monilla yhdistyksillä on hoidettavanaan kylä- tai seurantalo tai muu yhteisöllinen tila, ja vastuu kasautuu yhä harvempien harteille. Toisaalta yhteiskunta kohdistaa yhdistyksille korkeita odotuksia ja yhteisön tuomalle turvalle ja hyvinvoinnille on tilausta. Miten tämä yhtälö saadaan toimimaan?

Suunnitteilla on yleishyödyllinen kehittämishanke, jossa haetaan vastauksia ja apuja näihin asioihin toimintaa tuulettamalla, pirttejä piristämällä ja viestintää virkistämällä. Yhdistystoimijoiden jaksaminen ja kylien turvallisuus ovat myös aiheita, joihin haluamme tarttua.

Haemme mukaan sitoutuvia yhteistyöyhdistyksiä, joiden kanssa työstetään asioita niiden tarpeisiin pohjautuen. Tarjolla on ”sparrausta” mm. koulutusten ja työpajojen muodossa. Ja mitä muuta—siihen voitte vaikuttaa nyt!

>>> Tutustu alustavaan suunnitelmaan ja kerro toiveita ja tarpeita pienen kyselyn kautta.

Kuulemme erittäin mielellämme ajatuksianne myös keskustelujen kautta, joten rimpauta rohkeasti hankeneuvoja Anna Kulmakorvelle p. 0400 226 676 tai tule mukaan Infoiltoihimme:

to 1.11. klo 18 Lounas-kahvila Kuningatar ja Kuhnuri, os. Yrittäjäntie 2, Kylmäkoski

ti 6.11. klo 18 HAMK B-talo, os. Tietotie 1, Valkeakoski